Loading...

Vesel Kurtishajn e njohim të gjithë pas fitimit të spektaklit BB 8, por mesa duket suksesi i tij vazhdon ende edhe pas përfundimit të formatit televizi.

Nëpër fotot që ndan në rrjetet sociale ai shfaqet i veshur mirë dhe në vende mjaft luksoze. Me sa duket fituesi i realitit ka bërë investim të mirë dhe tani shijon jetën e një milioneri.

Me sa dihet ai tashmë njihet edhe ndër biznesmenët e Prishtinës, pasi zotëron një biznes në këtë qytet. Ai ka një dyqan telefonash në qendër të Prishtinës, me sa duket vërtet ka ditur të investojë guximshëm dhe me largpamësi.

Loading...
Loading...
Loading...