Loading...

Flakët e zjarrit përfshijnë Maliin e Vashës në Elbasan.
Në vendin e ngjarjes kane shkuar zjarrfikeset qe po perpiqen te fikin flaket, por terreni i veshtire nuk i lejon.
Per fikjen e flakeve po punohet me shume me krahe. Era dhe thatesira favorizojne perhapjen e zjarrit.
Nga ky zjarr jane djegur disa hektare me shkurre.
Po punohet per te identifikuar shkakun.

Loading...
Loading...
Loading...