Loading...

globe 3

Keto jane disa nga fotot qe deshmojne grabitjen e Globe ne Elbasan. Autoret kane thyer xhamin e deres kryesore dhe kane depertuar brenda ne dyqan duke vjedhur kryesisht celulare, laptope, dhe aksesore te tjere me vlere. 

globe4 globe2 globe 1 copy

Loading...
Loading...
Loading...