Loading...

 

Reperja Tayna nuk pëlqehet vetëm për projektet e saj muzikore, por edhe për trupin e mirë.

Shpesh herë e përmend që e ka belin e hollë dhe për të arritur këtë, ajo ka punuar shumë.

 

Në një video të publikuar, duket si këngëtarja shfaqet duke ushtruar në sallën e kampiones Geta Beqa.

Për shumë persona duhet vullnet për të shkuar në palestër dhe për të bërë ushtrime ndoshta të papërballueshme. Por për disa si Tayna është mënyrë jetese për të qenë sa më të bukur fizikisht.

 

Loading...
Loading...
Loading...