Loading...

Lindja e një bebeje është përvojë jetësore që nuk harrohet kurrë.

Momenti i lindjes për gratë është tepër i mundimshëm dhe i dhimbshëm, por më pas momenti i afrimit të nënës me fëmijën është fantastik. Ndiqni setin fotografik:

Loading...
Loading...
Loading...