Loading...

Nga Lenc Pisha

Postojne foto ore e minute ne facebook e insta…dhe kur i thua si kalove filan vend ta kthejne gjoja… – Po ti re nga e more vesh qe une isha atje…? – Ma tha Marku mi sheje… – Kush eshte ky naj shoku jot…? – Jojo ky eshte shoku te gjitheve…

Ai – Si e ka emrin mamaja jote…? Ajo – Miradie…po e jotja…? Ai – Mitelevizorie…

Ne stadium nje tifoz fillon te shaje…nje tifoz tjeter ngrihet ne kembe dhe i thote…- Po ça ben ore se eshte turp…ka dhe femra ketu…kur ngrihet nje femer…- Ti zotni po spate by…me shajt vete…mos ja hidh fajin femrave… infoelbasani.al

Loading...
Loading...
Loading...