Loading...

Sezoni i ri në televizionet shqiptare do të sjellë ndryshime të mëdha. ‘’TV Klan’’ nuk do të transmetojë dy programet ‘’Ditë pas dite’’, e cila prezantohej nga Alba Çokaj në orën 13:45 (showbiz dhe lifestyle) dhe ‘’Sfida e gatimit’’nga Alfio Rrotani dhe Indrit Çela. Lajmin e zbulon ‘’News31.al’’, por nuk shton se për çfarë arsyesh këto dy emsionone nuk do të transmetohen më.

Të dy programet transmetoheshin paradite dhe në mesditë.

Por sipas te dhenave, gjigandi mediatik shqiptar ka ne projekt emisione te tjera te cilat do rrisin me tej audiencen e tij.

Loading...
Loading...
Loading...