Loading...

Nga Lenc Pisha

Nje fshatare nxorri ne treg nje gjel…kalimtari i pare e pyet…
– Paskeni gjel te mire…a u kercen pulave…?
– Po po patjeter…pulave…patave…dhive…madje nje dite i kerceu dhe qenit…
– Atehere pse po e shisni…?
– Ka nja dy dite…ka filluar te me shikoje pak si çuditshem…

Loading...
Loading...
Loading...