Loading...

Trupi i pa jetë një 73-vjeçari është gjetur në një kanal në Kavajë.
Policia e Kavajës konfirmon këtë fakt dhe saktëson se trupi i pa jetë që u gjet në një kanal në fshatin Gjoc Kavajë përket Xh. Xh., vjeç 73, banues në Kavajë.

Komisariati i Policisë Kavajë
Në vijim të komunikatës që bënë fjalë për gjetjen në një kanal në fshatin Gjoc Kavajë të një trupi të pajetë të paidentifikuar të seksit mashkull, u bë identifikimi i trupit të pajetë i cili i përket shtetasit Xh. Xh., vjeç 73, banues në Kavajë.

Loading...
Loading...
Loading...