Loading...

Nga Lenc Pisha

Gjate nje gjygji ne Gjirokaster :
Gjyqtari: Pra i pandehur, ju keni qelluar me
cekic gruan tuaj. Si deklaroheni?
I pandehuri: Fajtor!
Nje burre nga Salla: He qelbesire l ndyre
Gjyqtari: Ju lutem zoteri, mbani gojen. Cfare
lidhje keni ju me viktimen?
Burri nga salla: Jam komshiu.
Gjyqtari: l kuptoj ndjenjat tuaja, por ju lutem
mbajeni gojen.
Burri nga salla: Dy here ja kam kerkuar cekicin
qelbesires dhe dy here me ka thene “Nuk kam
cekic.” Infoelbasani.al?

Loading...
Loading...
Loading...