Loading...

Ngjarja ka ndodhur gjatë natës dhe sipas të dhënave të para autoret ende te paidentifikuar e kane demtuar dhe thyer bankomatin e me pas raportohet se kane nxjerre nje shume parash.

Nuk ka ende te dhena rreth sasise se parave qe kane mundur te marrin autoret. Policia ka nisur hetimet.

Loading...
Loading...
Loading...