Loading...

 

Siç edhe kishm paralajmëruar, ceremonia e varrimit të ekstremistit grek, Kostandinos Kaçifas ka marrë ngjyra ekstremiste.
Qindra grekët e mbërritur në Bularat, janë ekstremistë të Agimit të Artë dhe të partive të tjera.

Duke përcjellë Kaçifasin për në varreza kanë lëshuar thirrje të shumta anti-shqiptare.
Thirrjet anti-shqiptare po bëhen në Shqipëri.
Disa prej thirrjeve të ekstremistëve grekë:
Gjaku na thërret të djegim shqiptarin
Shqiptarë të poshtër.
Zjarr kundër qenve shqiptarë.
Gazetarët shqiptarë janë të poshtër.

Loading...
Loading...
loading...