Loading...

Gruaja gjeti nje cope leter te xhaketa e burrit qe lexonte Xhenifer…dhe ja futi te shoqit me pjate kokes…
– Çpate mi debile…
– Debilja syve tuj…kush eshte Xheniferi…?
– Qeni kolegut vuna i bast sot ke puna…
Te nesermen gruaja ja fut me tigan kokes burrit…
– Idjot…po te merr qeni shokut ne telefon..

Loading...
Loading...
Loading...