Loading...

haxhinasto

Shqipërisë i nevojiten 300 milion Euro për infrastrukturën rrugore.

Ministri i Transporteve Edmond Haxhinasto ishte sot në segmentin  Elbasan- Librazhd ku së bashku me nxënës të shkollës Vasil Kamami, pastruan në mënyrë simbolike sinjalistikën e dëmtuar.

Ky segment është pjesë e segmentit Rrogozhinë- Kapshticë me vlerë  7 mld lekë .

“Ky projekt do të ndryshojë cilësisht sinjalistikën dhe sigurinë në këtë aks” tha Haxhinasto duke premtuar se në këto 2 vite do të ketë më shumë investime se asnjëherë më parë.

Ministri i Transporteve tha se në 2 vjet  investimet  shkojnë në 30 milionë dollarë në sinjalistikën rrugore ndërkohë “Shqiperia ka nevojë për rreth 300 milionë euro për të investuar për sinjalistikë”.

Haxhinasto; kjo  pune e shkelqyer e te rinjeve te Vasil Kamamit. Haxhinasto: Shqiperia ka nevoje per me shume vullnetarizem dhe solidaritet.

Loading...
Loading...
Loading...