Loading...

185113998-8123703d-6767-4831-8929-727470c46bf3 (1)

Hoteli është ndërtuar 6 vjet më parë dhe gjendet në Puglia të Italisë, në afërsi të parkut arkeologji Egnazia.

Është shpallur hoteli më i mirë në botë, duke marrë votat e 11.400 operatorëve hotelierë në botë, në garën me hotele të njohur si Ritz i Parisit.

Fotot flasin për një hotel ku luksi nuk është dominues, por pjesë e komoditetit që gjejnë këtu vizitorët.

185113587-9815b016-ff99-476e-8c68-76081a56ddd1185113421-4e22beaa-f89b-4c35-aaba-5689676c0016185113421-0df37740-d8e8-4410-9191-efd2256c659a
185113146-c4f9e886-d94f-4185-8b87-39d8d68b7dd9


185112292-d90d5efe-e951-4c3b-a02d-013ca8b142bb
185112316-de5db59e-bab1-43fe-a0dd-70d854ea40f7

 

Loading...
Loading...
Loading...