Loading...

Lenc Pisha

E pyeten nje hoxhe ne Tirane…- Cila eshte pyetja qe te bejne me teper njerezit…dhe ai i tha…- Me pyesin cila eshte rruga per ne City Park dhe QTU…

Bill Gates fiton 250$ ne sekonde… Nderkohe qe ti lexove kete ai fitoi 1000$..

– Ca do beje nese gruaja do te tradhetonte…? – Do e beja per vdekje ate tipin… – Po nese ai tipi do ishte 2 metra i palestruar…? – Ca lesh 2 metra…ai 1.20 cm eshte nga toka…

Loading...
Loading...
Loading...