Loading...

infoelbasani

Infoelbasani.al është renditur i pari në Shqipërinë Qendrore dhe ndër më të mirët në Shqipëri.

Kur kanë kaluar vetëm 4 muaj nga koha e hapjes së tij, monitorues të internetit si Alexa.com, Google Analitics, Trafficestimate.com, Siteprice.com, e kanë rankuar atë në portalin më të klikuar në Shqipërinë Qendrore dhe ndër më të ndjekurit në Shqipëri.

Infoelbasani.al ishte projekt i një grupi gazetarësh dhe dizeniatorësh profesionistë në qytetin e Elbasanit. Ai lindi si nevojë e zhvillimit impresionues që ka marrë sot media online si formë e re e komunikimit masiv.

Misioni kryesor i këtij portali është publikimi me realizëm dhe vërtetësi i lajmeve dhe informacioneve të çdo natyre në qytetet e Qarkut të Elbasanit. Por shpejt ky portal ngjalli interesin edhe të qyteteve të tjera të Shqipërisë dhe më tej në diasporë. Është pikërisht interaktiviteti me qytetarët çelësi i suksesit të tij.

Ne premtojmë se do të mbetemi të parët në informacion për Shqipërinë e Mesme dhe shumë shpejt do të radhitemi në top ten sitet më të mira në Shqipëri.

Ju falenderojmë pa masë dhe iu ftojmë që ta forcojmë këtë bashkëpunim!

Stafi editorial

Infoelbasani.al

Loading...
Loading...
Loading...