Loading...

vagina e dyfishte

Si jeton një grua me dy vagina?

Tabloidi britanik “The Sun” ka folur me një grua të lindur me këtë gjendje të veçantë fizike, duke e pyetur për aspekte të ndryshme të jetës së tij. Protagonistja e intervistës kërkoi të mbetet anonime në mënyrë që të mos të kontaktohet pasi të zbulohet problemi i saj.

Si e zbulove që ju keni dy vagina?

“Kur isha 13 vjeçe unë duhet të realizoja një operacion në zorrë. Kur dola nga salla e operacionit, mjekët i thanë prindërve të mi për të më çuar në departamentin e gjinekologjisë, duke thënë se unë kam diçka të gabuar me sistemin riprodhues. Mjeku bëri një test vaginal dhe më tha se kam një vaginë të dyfishtë.”

Cili ishte reagimi juaj kur e kuptove?

“Unë kam qenë e pakënaqur deri në momentin kur takova një grua që nuk kishte asnjë.”

Duke qenë se dy vagina kanë nevojë për të njëjtën sasi të hapësirës, ​​lindja e një fëmije është më e vështirë për ju?

“Mitrat e mija janë më të vogla se normalet, kështu që ato janë një rrezik për abort, frenim të rritjes intrauterine (fëmijëve të vegjël), dhe foshnjave të parakohshme. Mjekët më kanë thënë se unë mund të ketë fëmijë, por për shkak të hormoneve është e mundur për të mbetur shtatzënë në të njëjtën kohë në të dy mitrat.”

Pra, ju mund të mbesni shtatzënë dy herë, nga dy djem?

“Nëse do të ishte e njëjta natë, unë mendoj se po. Gjatë shtatzëninë të dyja periodat ndalen, kështu që ajo duhet të ndodhë në të njëjtën natë”

Si është jeta juaj seksuale?

“Jeta ime seksuale është e mirë, varet me cilën vaginë po e kryej aktin. Vaginat e mia janë krah për krah dhe ajo në anën e majtë më dhemb, sepse është më e vogël. Për shkak të kësaj pika ime G është e mbuluar, por përveç kësaj janë të barabarta me çdo grua tjetër.”

Cilat janë reagimet e meshkujve kur zbulonin se ju keni dy vagina?

“Ata nuk më besonin, është gjithmonë kënaqësi e madhe për të folur me ta rreth kësaj çështje”.

Loading...
Loading...
Loading...