Loading...

pitoni

Lajm makabër vjen nga Italia. Në qytetin e Lodit, në Lombardi, një piton ka mbytur dhe më pas ka përlarë të zotin.

Ngjarja ka ndodhur gjatë natës e ndoshta i zoti ka qenë në gjumë. Fillimisht gjarpri e ka mbytur e më pas e ka gëlltitur pronarin e tij.

Fabio Pace, 50 vjeç, jetonte i vetëm në apartament pas divorcit me bashkëshorten. Divorc i cili kishte ardhur pikërisht prej gjarprit, që duket se burri e donte më shumë se gruan.

Fqinjët kanë kuptuar se çfarë kishte ndodhur dhe kanë njoftuar policinë.

Gjarpri ishte blerë në Kinë.

Loading...
Loading...
Loading...