Loading...

 

Në qëndër të qytetit do të ndërtohet së shpejti këndi i parë i lodrave për fëmijë. Këndi parashikohet të shtrihet në një sipërfaqe 150 m2, materialet do të jenë druri dhe më pak pjesë metalike e plastike. Kapaciteti do të jetë për mbi 18 fëmijë.

Kjo është sfida e 174 e realizuar nga Bashkia Cërrik. Infoelbasani.al

Loading...
Loading...
Loading...