Loading...

Report tv ka siguruar pamjet e momentit ku dy persona afrohen kabinës së punonjësit të karburantit duke e kërcënuar se me vete kishin armë dhe do ta qëllonin nëse nuk i jepte paratë.

Tre ditë më parë një pikë karburanti në afërsi të Novoselës u bë pre e grabitësve.

Report tv ka siguruar pamjet e momentit ku dy persona afrohen kabinës së punonjësit të karburantit duke e kërcënuar se me vete kishin armë dhe do ta qëllonin nëse nuk i jepte paratë.

Më pas ata kanë arritur të marrin një sasi parash prej 30 mijë lekë dhe janë larguar.

Loading...
Loading...
Loading...