Loading...

 

Portali më i ndjekur në Shqipëri dhe faqja më e madhe e fansave në fb, JOQ do të ndryshojë emrin. Lajmin e njoftuan vetë drejtuesit e faqes.

Ja çfarë shkruajnë ata:

Tashmë “JETA OSH QEF” do të quhet “JOQ Albania”.  Redaksia jonë dëshëron të informojë të gjithë lexuesit e saj, se emri ynë do të ndryshojë në “JOQ Albania”.

Ky ndryshim vjen si rezultat i rritjes sonë dhe objektivave të vendosura për t’i shërbyer sa më mirë komunitetit të madh të lexuesëve tanë.

Duke ju falenderuar për mbeshtetjen tuaj të vazhdueshme, ju urojme lexim të këndshëm të lajmeve dhe materialeve tona.

Me Respekt, JOQ Albania

Loading...
Loading...
loading...