Loading...

Reza Parastesh, i njohur ndryshe si sozia i Lionel Messit, ka përfunduar në telashe të mëdha.

Sipas mediave të huaja, ai akuzohet për përfitime seksuale.

Djaloshi nga Irani ka përfituar nga ngjashmëria e pabesueshme me yllin e Barcelonës për të mashtruar 23 vajza dhe për të pasur një raport seksual me to.

Megjithatë, ky lajm është mohuar nga Reza dhe është cilësuar si i pavërtetë.

Ai u shpreh:

Po përhapet një lajm i tmerrshëm. Ju lutem mos luani me besueshmërinë dhe reputacionin e njerëzve. Nëse lajmi do të ishte i vërtetë do të isha që tani në burg, më besoni. Tani do të bëj gjithcka për të luftuar përmes rrugës ligjore këdo që cënon emrin tim”.

Burimi: FOX Sport| Albania

Loading...
Loading...
Loading...