Loading...

Në Live Leak videoja e tradhtisë së një bashkëshorti ka kapur majat e shikimeve, pasi reagimi i tij kur gruaja e kapi “mat” ishte jashtë pritshmërive.

Ajo hyri në dhomën e hotelit ku ai po qëndronte me të dashurën e tij dhe i kapi me presh në dorë.

Shpërthimi i saj u pasua me shuplaka drejtuar të shoqit dhe të dashurës së tij, por ky i fundit nuk reagoi fare.

Ai duket se nuk e vret fare mendjen por thjeshtë pret kur do të ndalojë sherri mes gruas dhe të dashurës.

Loading...
Loading...
Loading...