Loading...

 

Gjatë kontorlleve të policisë në burgun e Peqinit, brenda një qelie janë gjetur dhe sekustruar 4 telefona celularë.
Qelia në fjalë ku u gjetën celularët ishte e të dënuarëve D.H dhe E.H, ndërsa celularët i kishin fshehur në pasijet elektroshtëpiake.
Te denuarit do te perballen me akuzen e mbajtjes se sendeve te pa lejuara ne qeli. ndersa po hetohet se kush beri modifikimin e pajisjeve dhe fshehu celularet ne keto pajisje.
Ne pyetje ajne marre familjare dhe te aferm te denuarve.

Loading...
Loading...
Loading...