Loading...

Rreth 261 shtetas shqiptarë nuk janë lejuar të hyjnë në Zonën Shengen nëpërmjet pikës së kalimit kufitar të Kapshticës.

Një gjë e tillë bëhet me dije nga burime zyrtare prane Drejtorisë Vendore të Kufirit dhe Migracionit në Korçë. Keta shtetas, gjithnjë sipas burimeve zyrtare, nuk janë lejuar të hyjnë në Zonën Europiane pasi nuk kanë plotesuar kushtet bazë për lëvizjen e lirë.

Këto kushte kanë të bëjnë me garancine financiare, adresën ku do të shkojnë, shumën e kërkuar financiare si dhe garancia e personave pritës por edhe kushte të tjera të parashikuara të levizjes në vendet e Bashkimit Europian.

Loading...
Loading...
Loading...