Loading...

Nga: Fjorentina Suli

Parku i Elbasanit është një nga parqet më i frekuentuar nga banorët e këtij qyteti . Përvecëse një vënd shplodhës dhe argëtues ky vendë është kthyer në një kërcënim për vetë këta banorë.

Askush nuk mundë të kaloj aty gjatë darkës pasi ky vendë është i mbimbushur për vecëse nga qenët e rrugës te cilët janë të pakontrolluar dhe të sjellin një sërë sëmundjesh në qoftë se një person sulmohet.

Një tjetër rrezik i paevitueshëm kohët e fundit janë bërë edhe konsumuesit e rregullt të drogës. Sipas një banori të lagjës “5 Maji” shprehet për “Infoelbasani.al”: “Shoh shpesh të rinj të cilët janë përdorues të lendëve narkotike dhe gjejnë strhën e tyre në këtë parkë. Janë të shumtë rastet e sulmimit të personave në këtë zonë”.

Me shpresën se Bashika e Elbasanit mund të rregullojë dicka që të kontrollojë këtë zonë të frekuentuar dhe rrugë lidhëse midis lagjeve të tjera. Pra cdo person të ndihet komod dhe i pa rrezikuar nga sulmet e mundshme.

Loading...
Loading...
Loading...