Loading...
Një vajzë 16-vjeçare ka luajtur një shaka fantastike mbi një shokun e saj kur ai e pyeti për ta parë pa rroba.

Jacquie Ross, nga Karolina e Veriut, po i dërgonte shokut të saj Michael një mesazh përshëndetjeje, pasi ata janë të dy në mbrëmjen e maturës, kur biseda u kthye në atë që ajo do të veshë në natën e madhe.

Befas, Michael shkroi, ‘Trego veshjen tënde’ dhe kështu, shkëmbimi i çuditshëm filloi.

Duke folur për Buzzfeed, Jackie shpjegoi:

I thashë se nuk ishte e mundur për fotot e veshjes në këtë moment. Ai pyeti pse, dhe unë i dërgova atij një pamje të maskës në fytyrë.

Michael, e ngacmoi dukshëm pastaj kërkoi për të parë ”Çfarë ka pas kësaj fotoje” duke e shoqëruar kërkesën e tij me disa emoji ngacmuese.

Më pas ajo i dërgon një foto me gishtin e mesit dhe gjithçka dukej se po bëhej më interesante, kur Michael i kërkon se çfarë ka poshtë peshqirit. Në atë moment, Jacquie i tregon se është një tjetër peshqir.

Një torturë e vërtetë për djalin, pasi ai vetëm i kërkon asaj ta shohë pa peshqir, por ato që i dërgon vajza e çmendin dhe juve do t’ju shkrijnë së qeshuri.

Një adoleshente e zgjuar, që di si ta sjellë vërdallë një person që kërkon më shumë.

Loading...
Loading...
Loading...