Loading...

Që në fillesat e ekzistencës së tij, njeriu ka qenë gjithmonë kurioz për të zbuluar fatin e tij ose gjërat që do të ndodhin në të ardhmen.

Disa njerëz besojnë se fati dhe rrjedhshmëria e jetës së tyre ndikohet ose përcaktohet nga Zoti, të tjerë i besojnë rastësisë, ligjeve të fizikës ose “Karmës”, por ka dhe nga ata që besojnë tek yjet dhe Horoskopi.

Për të gjithë ata që besojnë tek Horoskopi, tetori përgjithësisht do të jetë një muaj pozitiv për një pjesë të mirë të shenjave, por jo për të gjitha.

Së fundmi astrologët kanë zbuluar se cilat do të jenë tre shenjat që do të jenë më pak të favorizuara nga yjet për këtë muaj.

Ato janë:

Demi
Të lindurit në shenjën e Demit bëjnë mirë të mos e heqin rripin e sigurimit deri në fund të tetorit, pasi situata nuk paraqitet aspak e qetë deri në fund të muajit. Do të përballemi me tradhti nga njerëzit tek të cilit kishit më shumë besim, si dhe goditje pas shpine të shumta. Pas datës 12 tetor do të keni një moment të vogël ripërtëritjeje, por gjërat do të marrin sërish tatëpjetën, sidomos në prizmin ekonomik pas një investimi të gabuar që do të bëni. Konfliktet e vazhdueshme me eprorët mund t’ju kursejnë vendin e punës.

Virgjëresha
E kemi thënë edhe më parë këtë gjë: nuk ka asgjë të përsosur për Virgjëreshën në këtë jetë. Përveç kësaj, kur ishte hera e fundit që morët pak kohë për veten? Po kaloni një periudhë shumë të ngjeshur në punë, si dhe një moment kritik në jetën personale, i cili po ju çon drejt një ezaurimi mendor.

Bricjapi
Bricjapi ka gjithmonë asin nën mëngë. Çfarë ju bën të ndiheni të sigurt? Me diellin që shndërrohet në shtëpinë tuaj të katërt komode, të familjes dhe të themeleve emocionale për pjesën më të madhe të muajit, ka të ngjarë të ndiheni pak më keq se zakonisht.

Loading...
Loading...
Loading...