Loading...

Kim Kardashian është një ndër femrat më të komentuara të showbiz-it. Kim e gjen gjithmonë një mënyrë për t’u bërë lajm.

Së fundmi ajo është vënë në qendër të vëmendjes për shkak të motrës së saj Kourtney. Ajo ka mbetur e shokuar kur pa një vend pa flokë në kokën e Kourtney.

Ajo u frikësua dhe e ka urdhëruar motrën e saj të shkojë në spital. Kim i ka thënë:

Kourtney, ke një vend të madh tullac në maje të kokës! Oh zot, kam frikë për jetën tënde! E keni parë atë?”
Më pas motra e saj i ka treguar se flokët i kishin rënë për shkak zgjatjeve që i kishte përdorur në “amfAR Gala New York.

Loading...
Loading...
Loading...