Loading...

Ngjarja që shihni ka ndodhur në Greqi, në një restorant buzë detit ku klientët po hanë darkë. Por befas, një i ri mbytet dhe duket se situata nuk është aspak për të qeshur. Punonjësi i restorantit ndërhyn me shpejtësi dhe bën manovrën Heimlich, për t’i shpëtuar jetën, manovrën që në raste të tilla është rruga e duhur. Lajmi ka marrë vëmendjen e mediave ndërkombëtare.

Choking customer saved by restaurant employee using the Heimlich manoeuvre

Choking customer saved by restaurant employee using the Heimlich manoeuvre

Publiée par The Independent sur Jeudi 30 mai 2019

Loading...
Loading...
Loading...