Loading...

 

Teknologji e re po na serviret çdo ditë me qëllimin për ta bërë më të lehtë jetesën tonë.

Gjëja e radhës që i mungonte njerëzimit ishte një robot i cili performon seks oral.

Produkti quhet VIECI “Autoblow Al” dhe ka rezultuar shumë i suksesshëm duke kaluar 250.000 $ fitime, 500% më shumë se synimi i paramenduar i kompanisë.

Pajisja është e vetmja e llojit të saj në këtë proces të veçantë.

Kjo pasi performanca që merr përdoruesi cilësohet si më njerëzorja krahasuar me produktet e tjera konkurrente.joq

Loading...
loading...
Loading...