Loading...

Postimi i Bashkisë Prrenjas

Duke njohur dekretin e Presidentit si aktin e vetëm legjitim që përcakton datën e zgjedhjeve, me anë të kësaj shkrese vumë në dijeni Kryeministrin e vendit, KQZ, Presidentin dhe Prefektin e qarkut Elbasan, mbi lirimin e ambienteve të gjimnazit “Halit Bërzeshta” dhe mosafishimin e listave të zgjedhësve të bashkisë Prrenjas!

Zgjedhje farsë, votime monopartiake, votime pa garë dhe pa gjysmën e popullsisë, jo vetëm që dëmtojnë rëndë imazhin dhe standartin e zgjedhjeve, por ato nuk do të jenë në të mirë të askujt!

Zgjedhje në 30 Qershor, nuk ka⛔️⛔️❌❌

Le të presim me qetësi, datën e dytë të zgjedhjeve, datë e negociuar ndërmjet të gjithë aktorëve politikë!

Loading...
Loading...
Loading...