Loading...

botet

Kur ju notoni në një liqen, det, a oqean, mendoni se e dini çfarë ka nën ujë.

Megjithatë është vështirë e imagjinueshme se sa e pasur dhe e larmishme është bota nënujore me gjallesa.

Më poshtë mund të shihni disa fotografi ku mund të “përgjoni” gjithçka që përfshinë kjo botë e pafundme.


415605-970-1454308468-9087745507215c48019e7ab30663f25c_970x
417105-970-1454308468-180a5bd86bf75e4304463037ea062234_970x415855-970-1454308468-7fdd3436c57ed8bbf298884ea28d426d_970x416155-970-1454308468-c63f05fcd88e70b4b735885f4816c9e4_970x
417205-970-1454308468-112

416055-970-1454308468-636504ff58c67cb392dff43b906782bf_970x-1
416955-970-1454308468-3c35032b901bf10987f6f5b4cd4fdfc8_970x416705-970-1454308468-d904ea909808f11faf2e9a5340e3f0a4_970x415555-970-1454308468-8f6a251a5b0fb266152401d0e804c5e0_970x

417255-970-1454308468-21f84d2eb6cc878c919691ea973f549a_970x
417155-970-1454308468-03d63f327253350a53a4ec7beee5374c_970x


417005-970-1454308468-2644f8900addaea8d1659bbe1a3d8463_970x
416255-970-1454308468-photo-sous-surface-eau-aquatique-incroyables-3416655-970-1454308468-comment_An66p5JcbdgHAYgo3v4PuoqjH09q1LDs

Loading...
Loading...
Loading...