Loading...

Monedha europiane nuk po gjen stabilitet në Shqipëri.

Edhe në fundjavë Euro ka humbur pikë kundrejt lekut, duke zbritur në 121.8 lekë, pasi ka humbur 0.4 pikë.

E kundërta ka ndodhur me Dollarin në tregun vendas.

Monedha amerikane ka fituar 0.15 pikë duke u këmbyer me 111.52 lekë.

Të dhënat janë zyrtare nga Banka e Shqipërisë e cila llogarit dhe publikon kursin zyrtar të këmbimit.

Ky kurs është një nivel referencë (i vetëm), i cili mund të përdoret nga të interesuarit për qëllime tregtuese, vlerësuese, krahasuese dhe statistikore.

Dollar Amerikan USD 111.52 +0.15
Euro EUR 121.80 -0.04
Poundi Britanik GBP 136.99 -0.12
Franga Zvicerane CHF 112.31 +0.27
Jeni Japonez (100) JPY 103.36 -0.15
Dollari Australian AUD 75.34 +0.11
Dollari Kanadez CAD 84.10 +0.06
Korona Suedeze SEK 11.40 -0.02
Korona Norvegjeze NOK 12.28 -0.02
Korona Daneze DKK 16.32 +0.01
SDR SDR 152.19 -0.17
Ari(OZ 1) XAU 166894.06 -1,012.13
Argjend(OZ 1) XAG 1954.97 -40.18
Juani Kinez (onshore) CNY 15.66 +0.05
Juani Kinez (offshore) CNH 15.67 +0.05
Lira Turke TRY 19.66
Loading...
Loading...
Loading...