Loading...

Infermierja 25-vjeçare me origjinë shqiptare, punon në spitalin Vignola të Modenas në Itali.

25-vjeçarja Lorisa Katra, është një prej infermiereve më të njohura tani për tani në Toscana dhe Emilia Romagna.

Infermierja 25-vjeçare me origjinë shqiptare, punon në spitalin Vignola të Modenas në Itali, ndërsa është kthyer në heroinë pasi shpëtoi dy jetë.

Mediat italiane shkruajnë se më 1 tetor, në një tramvaj ajo ka arritur t’i shpëtoi jetën një 60-vjeçarje, e cila kishte pësuar një arrest ardiak.

Një vit më parë, Lorisa Katra kishte shpëtuar një të moshuar, i cili po udhëtonte nga me avion nga Londra në Pisa.

Loading...
Loading...
Loading...