Loading...
Loading...

 

 

1 shkurti për Qeverinë është dita kur paqja merr fund, sa i përket reformës së ujit. Megjithatë për këtë aksion të qeverisë ka dhe lehtësira. Bëhet fjalë për familjet në nevojë.

Nga Lezha, kryeministri Edi Rama tha se familjet në nevojë do të marrin falas matësat e ujit.

“Duhet të shkojë deri në fund reforma e ujit, sot ne kemi miratuar edhe një vendim me rëndësi për subvencionimin e kontratave nga shteti dhe vendosjen falas të matësve për familjet në nevojë. Është një masë brenda reformës”, deklaroi Rama.

Loading...