Loading...

Tërmeti që ra para disa ditsh shkaktoi dëme për mjaft familje në bashkinë e Gramshit.
Menjëherë pas fatkeqësisë natyrore, u angazhua pushteti vendor që ngriti grupin e punës për evidentimin e dëmeve. Pranë banorëve ishin edhe kryebashkiaku Klodian Taçe dhe deputeti i zonës Anastas Angjeli. Ata premtuan ndihma për banorët dhe nuk vonoi e ky premtim i bë realitet.
Njihuni përmes postimit të kryer nga bashkia Gramsh se ciëlt kanë dhënë ndihma për banorët:
Drejtoria Rajonale e ShSSh Elbasan është gjendur pranë familjeve të prekura nga tërmeti në Bashkinë Gramsh, ku u shpërndanë ndihmat e ofruara nga “Rahma School” dhe International CO operative Center ICC me sponsorizim të Ambasadës së Shtetit të Kuvajtit, të cilët infalendrojmë për mbështjen e ofruar në këto ditë.
Të pranishëm ishin edhe Kryetari i Bashkisë Gramsh Z.Klodian Tace, si dhe nënkryetarja Znj.Besmira Bracja.
Vazhdojmë të jemi pranë çdo familjeje të evidentuar si e prekur nga tërmeti.

Loading...
Loading...
Loading...