Loading...

Përfundon ndërtimi i urës Gurëkuqe-Spathar në Librazhd.  Më në fund banorët e këtyre fshatrave mund të lidhen në çdo kohë dhe me automjete me rrugën nacionale.

Ndërtimi i urës u mundësua nga bashkëpunimi mes Bashkisë Librazhd, Ministrisë së Mbrojtjes dhe bizneset e ndryshme.

Ura u ndërtua në një kohë rekord dhe të pranishëm në ceremoninë e inaugurimit të saj ishte deputeti Taulant Balla, ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka, kryetari i Bashkisë Kastriot Gurra.

Në projekt janë edhe disa ura të tjera për të cilat ka nisur puna për ndërtimin e tyre. Infoelbasani.al

Loading...
Loading...
Loading...