Loading...

 

Ja çfarë shkruan kreu i grupit parlamentar socialist ndërsa ka qenë vetë i pranishëm në këto ditë acari në këtë qendër:

Përveç kushteve të motit, gjithçka tjetër mund ta ndryshojmë kur vëmendjen e kemi për njerëzit dhe më së shumti për ata që kanë plot halle dhe përballen me mungesa shërbimesh bazë në zona të thella malore.

Qendra Shëndetësore në Fushë Studën, Bashkia Librazhd i shërben një komuniteti prej rreth 800 banorësh por edhe kalimtarëve në rrugën kombëtare Peshkopi-Librazhd, në një nga zonat më të thella të Librazhdit, ku herë herë moti i keq me reshje të dendura dëbore shkakton bllokim të rrugës.

Kjo Qendër Shëndetësore ka qenë tërësisht e shkatërruar, personeli shëndetësor mungonte dhe as që bëhej fjalë për barnat bazë të urgjencës mjekësore.

Tashmë Qendra Shëndetësore në Fushë Studën plotëson të gjitha standardet bazë, furnizimi me barna është i plotë, sidomos ato të urgjencës, ndërsa një personel shëndetësor prej 6 personash është aty në shërbim të këtij komuniteti.

Por unë e di shumë mirë se kemi ende shumë qendra shëndetësore në shumë fshatra që kanë nevojë për ndërhyrje. Shembulli i sotëm është vetëm një hap tjetër në rrugën tonë drejt shërbimit shëndetësor që duam. eGjithëVëmendjapërJu

Qendra Shëndetësore Fushë Studë

MIRËMËNGJES 😃Përveç kushteve të motit, gjithçka tjetër mund ta ndryshojmë kur vëmendjen e kemi për njerëzit dhe më së shumti për ata që kanë plot halle dhe përballen me mungesa shërbimesh bazë në zona të thella malore.Qendra Shëndetësore në Fushë Studën, Bashkia Librazhd i shërben një komuniteti prej rreth 800 banorësh por edhe kalimtarëve në rrugën kombëtare Peshkopi-Librazhd, në një nga zonat më të thella të Librazhdit, ku herë herë moti i keq me reshje të dendura dëbore shkakton bllokim të rrugës.Kjo Qendër Shëndetësore ka qenë tërësisht e shkatërruar, personeli shëndetësor mungonte dhe as që bëhej fjalë për barnat bazë të urgjencës mjekësore.Tashmë Qendra Shëndetësore në Fushë Studën plotëson të gjitha standardet bazë, furnizimi me barna është i plotë, sidomos ato të urgjencës, ndërsa një personel shëndetësor prej 6 personash është aty në shërbim të këtij komuniteti. Por unë e di shumë mirë se kemi ende shumë qendra shëndetësore në shumë fshatra që kanë nevojë për ndërhyrje. Shembulli i sotëm është vetëm një hap tjetër në rrugën tonë drejt shërbimit shëndetësor që duam.#eGjithëVëmendjapërJu🌹

Publiée par Taulant Balla – Faqja Zyrtare sur Mercredi 9 janvier 2019

Loading...
Loading...
Loading...