Loading...

Një burrë nga India jugore ka torturuar një mi, pasi i kishte ngrënë kabullin e karikuesit të telefonit.

Ai kishte lidhur miun pas një shisheje plastike dhe po e rrihte me një thupër të vogël, derisa të urinonte.

Ndërsa po e godiste me thupër, ai i tregonte kokën e karikuesit, duke i kërkuar llogari se i kishte shkaktuar një dëm prej 8 rupish.

Ai iu drejtua miut:

Pse e kafshove këtë duke më shkaktuar një dëm prej 8 rupish. Do të paguajë babai apo mamaja jote për dëmin tani?
Pamjet janë shpërndarë nga Daily Mail dhe po bëjnë xhiron e rrjetit.

Loading...
Loading...
Loading...