Loading...

Vera ka mbërritur tashmë e kështu me rritjen e temperaturave edhe njerëzit bëhen të papërmbajtshëm.

E ku tjetër veçse në qytetin e bukur të Elbasanit ndodh të shikojmë ngjarje të cilësuara si “Çudira Shqiptare”?

Një çift që me sa duket nuk janë përmbajtur dëshirave të tyre seksuale, janë shtrirë në barin e fushës ku luanin fëmijët në një lagje të njohur të qytetit dhe “i janë futur punës”.

Kanë qenë fëmijët ata që kanë pikasur çiftin, kur kishin shkuar për të luajtur si çdo ditë dhe të habitur kishin gjetur “mysafirët e paftuar” në fushën e tyre të futbollit.

Një qytetar shkruan:

Pershendetje joq, kjo video amatore eshte xhiruar nga disa femije ne lagjen “5 Maji” te Elbasanit, qe kur po dilnin te luanin paradite ne lagjen e tyre, pikasen nje cift duke kryer mardhenien mu ne qender te lagjies dhe ke fusha e tyre e futbollit.”

Loading...
Loading...
Loading...