Loading...

Një fëmijë 10-vjeçar është përplasur nga makina në qytetin e Shkodrës. Aksidenti i rëndë ka ndodhur në Unazën Perëndimore të këtij qyteti, tek zona e quajtur ZukthKashta.
E.H. eshte derguar ne spital dhe ndohet nen kujdesin e mjekeve.

Lajm në perditesim

Loading...
Loading...
Loading...