Loading...
Loading...

 

Pak minuta më parë, në zonën e sheshit ‘Wilson’ një makinë e tipit ‘Fuoristrad’ është përplasur me urbanin e linjës ‘Tirana e Re’.

Kjo situatë ka shkaktuar bllokimin e qarkullimit të automjeteve në njërin krah dhe një trafik tepër të rënduar.

Nga fotot paraqiten të tensionuar edhe qytetarët e shumtë që ndodhen në vendngjarje.

Loading...
loading...
Loading...