Loading...

maska
Administratori i KF Sopotit njofton në profilin e tij në facebook se persona të pajisur me armë dhe maska kanë kërcënuar ekipin e Sopotit në afërsi të qytetit të Krujës.
Sipas tij një fuoristradë me ngjyre jeshile të errët ka bllokuar rrugën e autobusit me futbollistë të Librazhdit në vendin e quajtur “Kthesat me Pisha” 5 km larg qytetit të Krujës. Sipas tij 4 persona të pajisur me maska kanë dalë prej fuoristradës dhe kanë ushtruar presion e dhunë ndaj futbollistëve.
KF Sopoti ka dënuar këtë akt të shëmtuar që sipas tyre është kurdisur nga pogradecarët.

Loading...
Loading...
Loading...