Loading...

Banorët në qytetin portual të Tivarit, në Mal të Zi, thonë se një pemë ulliri është “më e vjetër se Krishti” me një moshë prej afro 2,500 vjetësh.

Ulliri i Vjetër, siç edhe quhet zona pranë Tivarit, ka marrë emrin e pemës mijëvjeçare dhe është një destinacion i njohur turistik. Për breza me radhë vendasit e kanë cilësuar atë si një vend të shenjtë.

https://www.facebook.com/zeriamerikes/videos/217527875840596/?t=0

Loading...
Loading...
Loading...