Loading...

Gazetari i “ The Guardian” Shaun Walker ka vizituar së fundmi vilën e diktatorit Enver Hoxha dhe ka thënë se Tirana është një vend interesant.

Gazetari i “ The Guardian” Shaun Walker ka vizituar së fundmi vilën e diktatorit Enver Hoxha.

“Një vend i mrekullueshëm, edhe pse i frikshëm për t’u vizituar. Tirana është një vend interesant. Disa tregime nga Shqipëria vijnë së shpejti.”- shkruan gazetari në twitter.

Ai ka ndarë në llogarinë e tij një sërë fotosh, duke thënë edhe se vila e diktatorit është pjesa më e gjallë e Tiranës.

Loading...
Loading...
Loading...