Loading...
Loading...

 

Mësuesja Edlira Xhaja zë vendin e dytë në Shqipëri. Edlira jep mësim në shkollën “Drita Como” në Cërrik dhe përfaqësoi qarkun e Elbasanit në “Junior Achievement of Albania”.

Pas prezantimit të projektit të saj zuri vendin e dytë në Shqipëri.

Projekti me titullin “Ne mundemi” u vlerësua si punim që nxit sipërmarrjen e pavarur tek nxënësit e shkollës .

Bashkia cërrik bën me dije se “Mësuesja Edlira Xhaja nderoi, jo vetëm qarkun e Elbasanit, por edhe qytetin arsim-dashës të  errikut dhe shkollën 9-vjeçare “Drita Como”.

Loading...
loading...
Loading...