Loading...

 

Ata njihen si qenia e pasionit dhe e eksitimit. Nëse keni një partner të tillë, ‘shtrati’ është vendi i tij i preferuar në shtëpi.

Ndoshta keni dëgjuar për instiktet e tij joshëse dhe nuk është aspak e habitshme. Personat që i përkasin shenjës së akrepit përputhen krejtësisht me shprehjen “i pangopshëm/e pangopshme”!

Një akrep mund të humbë vetëkontrollin kur është i pakënaqur, mirëpo nëse nuk ka pasur seks një kohë të gjatë, bëhet i tërbuar, sulmues dhe i mundimshëm. Akrepët kanë një reputacion e të qenit pasionantë, plot epsh, dhe shumë seksualë.

Akrepët përputhen më mirë seksualisht me: Demin, Luanin, Akrepin, Peshqit.

Loading...
loading...
Loading...