Loading...

Ndryshimet në polici dhe rrokadë në disa komisariate në shkallë vendi.

Në Elbasan, është ndërruar zv/drejtori i Edmond Sulaj, ndërsa në vend të tij erdhi Ilirian Balla.

Në komisariatin e Pukës në vend të Pal Markut është emëruar Asllan Zhivani.

Deri tani Zhivani punonte ne drejtorin e Përgjithshme te Policisë se Shtetit. Zhivani zëvendëson Pal Markun, ndërsa ai është emëruar specialist në Drejtorine e Përgjithshme të Policisë se Shtetit.

Ndërkohë shef Rendi u bë Bledar Perbati, dukë zëvendësuar Lavdërim Durbakun. Sakaq, në krye të Komisariatit të Vlorës u emëruar Alket Ahmeti, ndërsa zv.drejtor i policisë do jetë Dritan Dorda.
Infoelbasani.al

Loading...
Loading...
Loading...